Przetwórca mięsa

Cele kształcenia (Przetwórca mięsa)

Absolwent szkoły prowadzącej kształcenie w zawodzie przetwórca mięsa będzie przygotowany do wykonywania zadań zawodowych w zakresie kwalifikacji SPC.04.

Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych:

  • rozbioru i wykrawania mięsa;
  • magazynowania i przygotowywania mięsa do dystrybucji;
  • wykonywania prac związanych z produkcją przetworów mięsnych i tłuszczowych;
  • magazynowania i przygotowywania przetworów mięsnych i tłuszczowych do dystrybucji.

Czy już wiesz, kim chcesz zostać?

Zapisz się

Wybierz swój zawód

Branżowa Szkoła I Stopnia Cechu Rzemiosła i Przedsiębiorczości im. Św. Józefa w Limanowej proponuje naukę w następujących zawodach:

Copyright 2024 Cech Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Limanowej